2020 m. mēs esam gatavi piedāvāt jaunus ažūra izstrādājumus. Salīdzinot ar pašlaik tirgū pieejamajiem produktiem, kurus mēs arī piedāvājam, šie ažūra tipa produkti atver lielākus dobumus un, pateicoties to konstrukcijai, ir piemēroti ceļu satiksmes slodzei. Iepriekšējos arodveida izstrādājumus varēja izmantot pamatnes un bruģa seguma ieklāšanai, un tie nebija piemēroti ceļu satiksmes slodzei.

Betono mozaika UAB piedāvā divus produktus – spilventiņu un plātni -, kas ideāli atbilst mūsdienu ainavas veidošanas prasībām.

Eco Line – pateicoties pazeminātajam kompensatoram, spilventiņš atveras par 6%. vairāk dobumu, un tos var ierīkot, aizpildot šuves ar augsnes un zāles maisījumu vai ar līmētu šķembu, izmantojot mūsu Profi Deko produktu līmēšanai. Tradicionālie produkti veido tikai 34 % no kopējā apjoma. dobumi.

Eco Line produkts tika izstrādāts sadarbībā ar arhitektu biroju DO Architets, un ar Dotnuva Baltic speciālistiem tika konsultēts arī par piemērotāko zālāju maisījumu spraugām. Ieteicamais sēklu maisījums ir Sunshine, taču ieteicams izmantot arī mitrumu absorbējošus, bet mitrumu neaizsūcošus produktus, piemēram, kokosšķiedru vai kapsulas, kas absorbēto mitrumu atdod atpakaļ augam.

get 3 1
get 5
get 6